30-jarig Jubileum van de Vlinderwerkgroep Drenthe

23 maart 2022

30-jarig Jubileum van de Vlinderwerkgroep Drenthe

Na vier keer uitstel en twee jaar na dato gaat het er op 26 maart toch van komen: de viering van het 30-jarig bestaan van de Vlinderwerkgroep in 2020. Met hopelijk een heleboel vrijwilligers vieren we dit jubileum met een bijzondere voorjaarsbijeenkomst in de vorm van een lezingendag. 

We hopen dat ook zoveel mogelijk oud-bestuursleden en personen die op een andere manier nauw betrokken zijn geweest bij de Vlinderwerkgroep Drenthe hierbij aanwezig zijn. Ook hen nodigen we van harte uit om op 26 maart naar Zwiggelte te komen. Het programma en de uitnodiging bekijkt u hier.

Opgeven 
Om ervoor te zorgen dat er voor iedereen een eenvoudige lunch klaarstaat, is het nodig dat je je uiterlijk 20 maart opgeeft, liefst via jubileum@vlinderwerkgroepdrenthe.nl, maar telefonisch kan ook op 050- 5013382. Geef daarbij ook eventuele dieetwensen (bijvoorbeeld vegetariër) op, zodat we daarmee rekening kunnen houden. Ook wie zich al bij de eerste aankondiging in 2020 aanmeldde, 
moet zich nu weer opgeven.

Bent u graag bij de viering aanwezig?

23 maart 2022

Beducht voor besmetting?
We kunnen ons voorstellen dat sommigen het nog steeds een te groot risico vinden om zich in een grote groep te begeven en daardoor deze dag aan zich voorbij laten gaan. En dat zouden we heel jammer vinden. Daarom het verzoek ons dit via jubileum@vlinderwerkgroepdrenthe.nl of telefonisch te laten weten zodat we kunnen kijken of het mogelijk is de bijeenkomst (of delen daarvan) ook digitaal te volgen.

Dat we aan het 30-jarig jubileum van de Vlinderwerkgroep een feestelijk tintje kunnen geven, is mede mogelijk dankzij de jaarlijkse waarderingssubsidie van de provincie Drenthe en financiële bijdragen van de Het Drentse Landschap, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en de waterschappen Hunze en Aa’s en Drents Overijsselse Delta.

We zien u graag de 26e! Let op: opgeven kan tot uiterlijk 20 maart.