Webinar Heide- en veenvlinders in Drenthe

11 november 2021

Webinar Heide- en veenvlinders in Drenthe

Maandag 22 november 2021

Vlinderwerkgroep

Bent u geïnteresseerd in vlinders? Dan is de online najaarsbijeenkomst van de Vlinderwerkgroep Drenthe op maandagavond 22 november 2021 iets voor u! Dit keer staan de heide- en veenvlinders in Drenthe centraal.

Op maandagavond 22 november 2021 organiseert de Vlinderwerkgroep Drenthe een online najaarsbijeenkomst. Het belooft een interessante avond te worden met als centraal thema ‘de heide- en veenvlinders in Drenthe’. Tijdens korte presentaties komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe redden we onze heide- en veenvlinders? Stefan Pronk
  • De rupsenecologie van de heide- en veenvlinders. Bram Omon
  • Knoopmieren, hun nestjes en levenswijze. Hoe herken je ze in het veld tussen alle andere mierensoorten die er rondlopen. Pauline Arends

Praktische informatie

Wanneer: maandagavond 22 november 2021
Tijd: 19.30-21.00
Waar: Online. Als je je aanmeldt krijg je van tevoren ontvang je een link om deel te nemen.
Voor wie: Interessant voor vlinderliefhebbers, groene vrijwilligers, natuurbeheerders en iedereen die geïnteresseerd is in vlinders in Drenthe.

Aanmelding

Lijkt het u leuk om aan deze bijeenkomst deel te nemen? U bent van harte welkom! U kunt zich per mail opgeven t/m zondag 21 november via secr@vlinderwerkgroepdrenthe.nl. Na opgave ontvangt u een paar dagen van tevoren per e-mail een link om aan de bijeenkomst deel te kunnen nemen.

Het complete programma kunt u vinden op de website van de Vlinderwerkgroep Drenthe www.vlinderwerkgroepdrenthe.nl/digitale-najaarsbijeenkomst/